Project Description

New Construction Accessory Dwelling Unit (ADU).

Pangea Design | Build created this ADU on the site of an existing garage, negotiating the complicated hillside by introducing retaining walls and terraces that both connect the unit to the main but also establish privacy for the new dwelling. The contemporary unit features a full kitchen and a large living room which opens onto the pool terrace below. The bedroom on the upper level has access to a private work out terrace with skylights. The unit’s rich textures, dark color palette and mix of materials of stained wood, venetian plaster and dark metals complement the large glass openings that let in natural sunlight and offer views to the valley beyond.

Project Details

Size

1,410 sf. ADU

PROJECT TYPE

Residential

DETAILS

ADU on the site of an existing garage, negotiating the complicated hillside by introducing retaining walls and terraces.

Project Gallery

Contact Us Today

818-925-4252

  • Be sure to provide as many details as possible. (budget, timeline, floor plan notes, location, etc.) Note: We design and build all over the USA and around the world.